Kai Havertz är en ung fotbollsspelare som har haft en väldigt snabb utveckling genom åren och just nu är han en av de yngsta och bästa spelarna i världen.

Kai Havertz är född 1999 den 11 juni i Tyskland i staden Aachen. Han är just nu 22 år och han har gjort en väldigt bra resa genom åren då han spelar för Chelsea just nu.

Han började spela fotboll i Aachen vid väldigt ung ålder med hjälp av sin farfar som var Alemannia Mariendorfs ordförande på den tiden och på det sättet trivdes han väldigt bra med fotbollen.

Som jag skrev här över så spelar Kai Havertz för Chelsea sedan 2020 och då skrev han på ett femårskontrakt för att spela för Chelsea. Innan Chelsea så spelade han för Bayer Leverkusen. Utöver Chelsea så spelar han även för Tysklands nationella lag.

Kai Havertz var ingen billig spelare för Chelsea, utan hela 71 miljoner pund kunde de köpa han för och de är en av de dyraste uppgörelsen som gjorts inom Chelsea.

Kai Havertz är en väldigt bra spelare som redan har gjort flertal mål för Chelsea under senaste åren. De mest nyligen är ifrån Champions League och Premier League. Om du vill läsa mer om hans mål så kan du göra på det Kaihavertz.se.

Han har redan gjort 11 mål för Chelsea under sin korta period hos Chelsea. Många proffs ser han som ett riktigt proffs och de tror att han kommer att lyckas väldigt stort om han fortsätter som han gör.

Kai Havertz har även jämförts med andra proffsspelare och många ser han som ett stjärnskott som kommer att komma väldigt långt då han kan spela med båda fötterna utan några problem alls vilket är riktigt imponerande redan vid 22 års ålder.

Man ser tydligt att han satsar hårt på fotbollen och tänker inte ge upp först han blir bäst i världen. Och det är inte så många som står över honom längre eftersom han redan är med i 1 av de bästa lagen i hela världen och gör mål relativt ofta och kommer så småningom ifatt de nuvarande bästa spelarna som Ronaldo och Messi.