Om du har ett kontor, en butik eller en annan fastighet som du vill locka till dig, så kan det vara smart att satsa på en så kallad fasadskylt. När det gäller fasadskyltar så kan man säga att de är som ett slags visitkort eller ett ansikte utåt för ditt företag eller verksamhet. Fasader och fönster kan vara ganska intetsägande om de bara är som de byggts. Det kan vara bra att framhäva dem med en fasadskyltning som är genomtänkt. En fasadskylt bör förknippas med företaget på ett bra sätt, så att besökare och kunder kan känna igen sig.

Välja rätt sorts fasadskylt

En fasadskylt är så mycket mer än bara en skylt. Idag går det att skapa en skylt på olika sätt, med olika material, med eller utan belysning och så vidare. Bland annat finns det så kallade flaggskyltar, som syns på långt avstånd. Sedan finns det även fasadskyltar med belysning, med 3D-bokstäver, med tryck och så vidare.

Det finns små fasadskyltar så väl som det finns stora. Sedan finns det olika material att välja på. Skylten kan vara i trä, metall, glas, plast eller annat. Se gärna till att välja ett material som är hållbart så väl som praktiskt. Storleken är även den viktig, så att den syns på rätt sätt.

Det är även viktigt att tänka på hur skylten ska designas. Det är ju så att alla skyltar du har, de är en del av den kommunikation du gör med kunder eller besökare. Så det är bra om de speglar ditt varumärke samt att de bör hålla samman med resten av din marknadsföring.

Få hjälp med dina fasadskyltar

Om det är så att du vill skapa en eller flera fasadskyltar, så kan du få hjälp med det via Nonbye. De hjälper dig dels med att designa dem, dels så ser de till att tillverka dem åt dig.