Boka in ett oförglömligt äventyr nu i höst tillsammans med dina vänner eller kollegor! Eller varför inte med familj och släkt? Har ni ett stort firande på gång? Då har vi ett alldeles utmärkt förslag.

 

Kommunikationsförmåga

En spännande och rolig aktivitet som stärker era band – låter inte det alldeles perfekt? Det gör du allra bäst på Escaperoom Stockholm, där ni får ett spännande äventyr som kommer att skapa fina minnen. Hitta Escaperoom Stockholm här.

 

Kliv in i en helt annan värld som är fylld av mysterier, gåtor och spänning. På Escaperoom Stockholm får ni träna upp er förmåga att kommunicera och lösa problem. Tillsammans som grupp ska ni lyckas lösa mysteriet och fly, vilket kräver en stor samarbetsförmåga. Genom att ni tillsammans klurar ut alla ledtrådar och löser gåtor, stärks era band och ni blir varse om alla talanger som ni var och en besitter. Talanger och förmågor som ni kanske inte har sett förut! Det här är en unik miljö där ni övar upp era färdigheter samtidigt som ni har roligt och skapar minnen för livet.

 

Släpp loss kreativiteten

Du väljer det äventyr som passar er bäst och du hittar dem i flera olika teman. Nybörjare eller erfaren escaper spelar ingen som helst roll – här på Escaperoom Stockholm finns äventyr för alla! De spännande berättelserna och de världar som du får uppleva får garanterat dina sinnen att vakna till liv. Plocka fram all er kreativitet och lös det spännande mysteriet! Tänk på att vara uppmärksam och inte glömma att titta under mattan eller kanske bakom klockan som hänger på väggen. Just där kan en ledtråd gömma sig. Det viktiga för att lyckas nå det gemensamma målet är att kommunicera effektivt och samarbeta. Det här är helt enkelt en perfekt aktivitet för att stärka era band och er sammanhållning. Och, icke att förglömma – för att upptäcka oanade förmågor.