Om du är på ute efter en ny kontorsstol kanske du har hört varumärket Herman Miller nämnas mer än ett par gånger. Herman Miller är en av de mest kända stolstillverkarna i världen, men är deras kontorsstolar verkligen värda epitetet att få kallas världens bästa kontorsstol? För att svara enkelt, ja de är det, men här är några ytterligare skäl till varför de är så bra.

 

Byggd för användaren

Herman Miller är bland en mycket liten handfull tillverkare som med rätta kan hävda att deras kontorsstolar är “konstruerade” och vetenskapligt bevisade för att förbättra användarupplevelsen. Varje stol är designad med användaren i åtanke, med optimerade funktioner för att stödja de som sitter under långa perioder. Funktionerna inkluderar lutningsbegränsare som hjälper till att hantera spänningar, rörliga svankstödsdynor som kan justeras för att passa krökningen av din ryggrad och armstöd konfigurerade för att bibehålla en sund hållning. Allt detta låter ganska tekniskt men Herman Miller gör sina stolar så intuitiva så att du enkelt kan utföra dessa justeringar. Deras motto är att om du mår bättre så fungerar du bättre.

 

Kvalitetstyger

Kombinationen av en ergonomisk design och avancerade material gör Herman Miller till en vinnande stolstillverkare. Materialen är skiktade och alla har sina egna egenskaper som samverkar för att uppnå en bekväm, stödjande och andningsbar sittlösning. Hållbarhet är också ett viktigt övervägande, de väljer miljövänliga material där det är möjligt. Till exempel är Aeron-stolen tillverkad av mer än 50 % återvunnet material med en hård plastkropp.

 

Komfort för alla

En av de främsta anledningarna till att Herman Miller är så populär är komforten. Komfort är nyckeln och Herman Miller förstår verkligen detta när det kommer till det stöd som behövs från din kontorsstol. Genom att producera stolar som kan finjusteras efter användaren kan varje modell från Aeron till Embody optimeras för maximal komfort.