De bästa smyckena att ge din flickvän, fru, partner eller vän, beror helt på vilket budskap du vill ge. Utifrån budskapet blir det sedan väldigt tydligt vilken typ av smycke som är bäst. Örhänge, halsband, armband eller ring. Till detta kommer själva designstilen. Vi berättar mer om hur du kan tänka när du väljer rätt smycke till din partner.

Vad är ditt budskap?

Att ge smycken till din flickvän skickar ett meddelande och du vill absolut skicka det rätta! Finns mängder med olika smycken på IX STUDIOS. Smycken kan säga många saker, såsom

 

”Jag älskar dig och vi har en framtid tillsammans”

 

”Det är underbart att vara tillsammans, men jag är ännu inte säker på om vi har en framtid tillsammans”

 

”Vi har knappt varit tillsammans men jag tror att jag är kär”

 

”Jag är ledsen, jag har gjort ett misstag”

 

Anledningen till att du ger smycken till din flickvän kommer att hjälpa till att avgöra vad du ska ge henne. Ju högre upp på ovanstående lista, desto större gåva och pris. Om “Ni har knappt varit tillsammans och jag tror att jag är kär”, välj något som är viktigt för er två, men inte för dyrt. Om det är det första smycket du har gett till din flickvän, kommer det förmodligen att älskas för alltid. Om du ger smycken till din flickvän för att säga att ”jag är ledsen”, hur stort är då felet? Ju större misstag, desto större gåva.

 

Vilken typ av smycken ska jag skaffa min flickvän?

 

Väljer du en ring så ska du vara säker. Ringar har betydelse, speciellt diamantringar. De betyder “jag är engagerad i dig.” En väldigt cool ädelstensring kan betyda “Vi kan ha en framtid tillsammans” men en diamantring betyder “Vi har definitivt en framtid tillsammans.”

 

Halsband och örhängen är de säkraste presenterna att få. Armband är också ett utmärkt val, men bara om hon redan bär armband. Medan nästan alla kvinnor bär halsband och örhängen, finns det en diskrepans bland kvinnor om armband. Antingen älskar de armband och bär dem, eller så bär de aldrig dem.

 

Det finns en annan fördel med att ge halsband och örhängen till din flickvän, nämligen att många kvinnor bär dem som ett set. Det betyder att när alla hjärtans dag dyker upp, om du skaffade ett halsband till din flickvän, kan du ge henne de matchande örhängena eller vice versa.