Om du vill yoga på ett ställe som har vackra lokaler, dedikerade lärare och flera olika yogastilar så är definitivt Yogashala Stockholm stället för dig. Oavsett om du är intresserad av Yin, Hatha eller Ashtanga så kan du utöva detta i någon av deras två lokaler som du hittar centralt i Stockholm, både på Nytorget  och Zinkensdamm. Att gå en kurs eller yoga kontinuerligt kommer göra att du upptäcker nya saker hos dig själv. Yin yogans lugna takt där nedvarvning är i fokuset lär dig att hitta lugnet och samtidigt stretcha kroppen på ett sätt som man sällan gör, meda Ashtangan låter dig utmanas fysiskt samtidigt som du behöver behålla balansen och lugnet i sinnet.

 

Vad lär du dig på en yoga kurs

Beroende på vilken slags kurs du tar lär du dig olika saker men gemensamt för all yoga är att andningen alltid är i fokus och att kroppen är ett verktyg för meditation, yoga är just det en meditation i rörelse. Hos Yogashala Stockholm kan du gå både i yoga kurser men också köpa kort så du kan gå hela året eller månadsvis. Att investera i din kropp och utvecklas mentalt är något som gynnar en i alla delar av livet, yogans goda effekter spiller över. Att yoga glädjer med andra ord inte bara dig själv utan alla i din omgivning och att ta hand om sig själv kan vara den bästa gåvan man kan ge sig själv, för man ska hålla ett helt liv. Och vad är bättre än att må så bra man kan.

 

Nybörjare eller proffs

Oavsett om du är helt ny och aldrig yogat eller om du yogat i många år finns det kurser och klasser som passar dig hos Yogashala Stockholm. För dig som är inbiten yogi och som utövar ashtanga så finns det mysoreklasser där du i din egen takt utövar ashtanga-serien tillsammans med erfarna lärare, detta är ett spännande sätt att utvecklas på och där du verkligen utgår från dig själv och yogar i takt med din egen andning.. Om du är helt ny finns det kurser som riktar sig till dig, där du lär dig grunderna och yogans filosofi. Att dyka in i yogans värl är spännande och öppnar upp nya världar inom dig själv, så missa inte ett äventyr utan slut.