Det ger ett sportsarrangement en extra dimension att ha sina helt egna medaljer. Varför inte få gjord era helt egna medaljer för eran nästa tävling?

Ni kan få producerat era helt egna medaljer för det nästa sportarrangement, den årliga tävlingen i klubben, för att visa uppskattning för årets eldsjäl, för de frivilliga krafterna i klubben eller kanske för vintercuppen. 

 

Efter en rolig dag i sportens tecken vill alla deltagare med stolthet ta emot en medalj. Det är resultatet av och en belöning för många timmars träning. Medaljen kommer oftast hängas upp hemma som ett minne om den stora dagen och kan bringa fina minnen fram om en fin dag. 

 

Medaljer med erat motiv 

Eran klubb eller förening kan få gjord era egna medaljer till just erat evenemang. En medalj i metall utan inlagde färger ger ett vackert och enkelt uttryck. Ni kan få print efter eget val på bandet som hängs runt halsen. Om ni önskar färgar på era medaljer är det också en möjlighet. Metallfärgen bestämmer ni helt själva. Det vill säga att ni kan göra guldmedaljer till hela gänget, göra dem med en matt yta eller kanske antikbehandling som ger en mer oxiderad look. 

 

Lagermedaljer för snabb leverans 

Lagermedaljer har snabbare leveranstid och här kan ni få eran text och logga på en sticker som sättas på i mitten av medaljen. Det är här en vacker möjlighet med metall med i yta i matt guld-look. De mäter 50 mm i diameter och de är utrustade med ett mjukt, svart band gjord i bambumaterial. 

 

Stilren look med silver 

Silvermedaljer finns också som hyllvaror. Med denna variant är det möjligt att göra klistermärken med print på både sidorna av medaljen. Om ni väljer transparanta klistermärken uppnås en fin effekt eftersom silverbakgrunden kliver fram på medaljen. På så sätt användas man medaljens färg som en del av motivet och med ett vackert resultat som följ. Till exempel ser det vackert ut med svart logga och text på det transparanta klistermärket. 

 

Medaljer i trä – en ny spelare på banan

Medaljer i trä som belöning till events vinner mer och mer fram. Kanske har du också sett de fina och lätta trämedaljerna när du senast var på sportevenemang? Denna typ av trämedalj utstrålar hållbarhet. Medaljernas band är gjord av ett särskilt tåligt pappersmaterial. Materialet kan printas i alla de färgar ni skulle kunna behöva.

 

För inspiration till medaljer för alla era vinnare se på denna sida