I en tid där stressen tycks vara högre än någonsin söker allt fler svenskar efter säkra och lagliga sätt att varva ner. Med framsteg inom legaliseringen av cannabinoider, har Halooba, en e-handel som säljer lagliga cannabinoider från välkända märken som HERO och Lustgasdirekten, blivit en go-to källa för många. I denna intervju pratar vi med Johan, en regelbunden kund hos Halooba, om hans erfarenheter.

Hej Johan, tack för att du tar dig tid! Berätta, hur kom du i kontakt med Halooba första gången?

Hej! Ingen orsak, alltid trevligt att prata om något som förbättrat min livskvalitet. Det började med att en vän rekommenderade Halooba när jag nämnde att jag hade svårt att koppla av efter jobbet. Han hade använt deras produkter ett tag och tyckte att jag skulle prova.

Vilka produkter har du provat från Halooba?

Jag har provat flera olika vape-produkter med THCH och THCJD, vilka är cannabinoider kända för sina avslappnande och euforiska egenskaper.

Hur har dessa produkter påverkat ditt vardagsliv?

De har verkligen hjälpt mig att hantera min stressnivå. Efter en lång dag kan jag ta en stund för mig själv, använda en vape från Halooba och bara känna hur stressen avtar. Det har gjort att jag sover bättre och känner mig mer närvarande i mitt dagliga liv.

Använder du produkterna i sociala sammanhang också?

Absolut, det händer att jag har med mig en vape när jag är ute med vänner. Det är ett trevligt sätt att dela en avkopplande stund tillsammans, speciellt nu när cannabinoider som THCH och THCJD är lagliga och accepterade. Halooba har varit fantastiskt på att leverera säkra och pålitliga produkter, vilket gör det enklare att njuta av dessa stunder utan oro.

Har du någonsin stött på några utmaningar med att använda dessa produkter?

I början var jag lite skeptisk och orolig över lagligheten och effekterna, men efter att ha läst på Haloobas hemsida och sett att allt de säljer är lagligt och testat, kände jag mig mycket säkrare. Dessutom är kundservicen hos Halooba verkligen hjälpsam när det kommer till att svara på frågor och funderingar.

Vad skulle du vilja säga till andra som funderar på att prova cannabinoider från Halooba?

Jag skulle rekommendera dem att ta en titt på Haloobas webbplats. De har mycket information och det är viktigt att läsa på och förstå vad man köper. Och självklart, att börja långsamt för att se hur kroppen reagerar. För mig har det varit en stor positiv förändring.

Tack för dina öppenhjärtiga svar, Johan! Vi ser fram emot att höra mer om dina erfarenheter i framtiden.