Något som är bra att investera i för de allra flesta företag, det är lagerhyllor av olika slag. En lagerhylla kan även vara något som man kan ha hemma, men de brukar skilja sig åt i hur de ser ut och vad för material de är i. De lagerhyllor som är för lager, verkstäder och industrier, de är oftast i metall, medan de lagerhyllor som finns att ha hemma är i trä. Lagerhyllor ser till att förvaringsmöjligheterna optimeras. Genom att ha flera lagerhyllor går det att få en effektivare och en mer organiserarad arbetsmiljö. Hos HHL Lagerhyllor hittar du just lagerhyllor, så väl som annan bra lagerinredning du kan ha nytta av.

Hitta optimala lagerhyllor för dina behov

När du letar efter lagerhyllor är det viktigt att börja med att fundera över vad exakt du behöver förvara på dessa hyllor. Det finns ett brett utbud att välja mellan och det är avgörande att anpassa valet utifrån vad som ska förvaras och var hyllorna kommer att placeras. Oavsett om det är för utomhusbruk på ett lager eller för kontorsmiljöer, är behovet och placeringen centrala faktorer att beakta.

Det finns enskilda lagerhyllor som kan placeras var för sig, men det finns också system med hyllor som kan sammanfogas till olika enheter. Dessutom finns det tillbehör såsom lagerlådor och plocklådor som kan användas på dessa hyllor för att effektivisera förvaringen.

Alternativen inkluderar öppna lagerhyllor samt hyllor med dold förvaring som har gavel- eller ryggplåtar för att gömma innehållet.

För specifika förvaringsbehov, såsom för däck eller kemikalier, finns anpassade hyllsystem såsom däckställ och kemikaliehyllor. För att hantera pallar effektivt kan investering i smarta pallställ vara fördelaktigt.

Köp lagerhyllor och lagerinredning

För att hitta lämpliga lagerhyllor och andra relevanta produkter för ditt lager så kan du utforska utbudet hos HHL Lagerhyllor. De erbjuder en rad olika alternativ för olika behov och krav.